Snabblån med betalningsanmärkningar och skulder

Snabblån med betalningsanmärkningar och skulder

Låna med betalningsanmärkningar och skulder

Snabblån – få pengar med skulder hos Kronofogden!

Att låna pengar med betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden är sällan att rekommendera, men ibland kan det vara nödvändigt att ansöka nya lån trots skuldsättning. Den här sidan är till för dig som befinner dig mitt i en personlig skuldkris. Här hittar du all information du behöver känna till rörande kreditgivare som beviljar privatlån och smslån trots skulder hos kronofogden.

Det är lätt hänt att man drar på sig lån som sedan leder till betalningsanmärkningar samt skuldsaldo hos kronofogden. Om du befinner dig mitt i en skuldkris, låter det förmodligen heltokigt att ansöka om ytterligare lån. Men faktum är att rätt upplägg faktiskt kan hjälpa dig få fart på din ekonomi, vilket är vad som krävs i det långa loppet för att återfå kontrollen över din privatekonomi.

Många kreditgivare kräver att du är fullständigt skuldfri och inte har några betalningsanmärkningar hos kronofogden, men det finns undantag. Några långivare och banker som erbjuder lån trots skulder hos kronofogden. Några av de bästa alternativen när du vill låna med obetalda skulder är följande: BlueStep, Freedom Finance och Marginalen bank.

Snabblån trots skulder

Om du ännu inte har hamnat i Kronofogdens register, men risker att göra detta på grund av dyra lån, kan det vara god idé att se över möjligheterna att lösa dessa krediter. Genom att skapa så kallade samlingslån, finns det möjligheter att samla dina kostsamma utestående krediter i lån med lägre ränta och kostnader.

Två bolag som kan hjälpa dig teckna denna typ av omläggningslån är Lendo och Freedom Finance, där du har möjlighet att ansöka till ett flertal olika kreditgivare på en och samma gång. Freedom Finance och Lendo förmedlar även samlingslån för snabblån.

Lån med betalningsanmärkning är möjligt!

I motsats till vad många tror är det faktiskt inte kronofogden som delar ut betalningsanmärkningar, utan snarare UC. Kreditupplysningsföretagen sparar i regel uppgifter på en privatperson i upp till tre år efter den dag anmärkningen utfärdats. En betalningsanmärkning gör det ofta svårare att låna och köpa saker på avbetalning. Idag finns det finansiella möjligheter för i stort sett alla människor men personer med anmärkning, måste generellt räkna med dyrare låneavtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.